Звертаємо вашу увагу, що 10 травня 2023 року о 13:00 для майбутніх абітурієнтів в Академії Державної пенітенціарної служби відбудеться День відкритих дверей в режимі онлайн.

Під час проведення заходу здобувачі освіти зможуть ознайомитись з освітніми програмами Академії, Правилами прийому у 2023 році, відвідати освітні локації, взяти участь у екскурсії закладом.

Просимо при плануванні роботи в рамках виховних, класних, інформаційних годин тощо розглянути можливість участі випускників у зазначеному заході.

Підключення до конференції Zoom за покликанням:
https://us02web.zoom.us/j/9090880909?pwd=S0xGNDlWZW5qMk4rVDNkVFoxbjNPdz09

Ідентифікатор конференції: 909 088 0909.

Код доступу: 990099.

Інформуємо, що Київський Національний університет культури і мистецтв звертається з пропозицією проведення профорієнтаційної роботи серед здобувачів освіти 11-их класів у громадах області та організації екскурсій до університету культури. Заклад освіти забезпечує організацію зустрічі та безпечне перебування на території університету, а також, за потреби, автобусне перевезення. У кожному з корпусів закладу є тимчасове укриття, куди в разі повітряної тривоги обов'язково прослідують учні та вчителі. Просимо врахувати зазначену вище інформацію при організації роботи з професійної орієнтації серед випускників закладів освіти. Контактна особа для зв’язку: Володимир Данилюк (тел. +380634709239).

 

Інформуємо, що Військово-морський ліцей ім. віце-адмірала Володимира Безкоровайного (м. Одеса), з метою подальшого виховання майбутніх захисників України та покращення перспективи подальшої самореалізації учнів, насамперед пільгових категорій (діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти з багатодітних сімей, діти військовослужбовців учасників АТО/ООС/російсько-української війни, діти ВПО) запрошує на навчання. Учні матимуть можливість  здобути якісну освіту і пов’язати своє майбутнє зі службою у лавах Збройних Сил України та інших національних військових формуваннях.

Ліцей продовжує функціонувати під час повномасштабного вторгнення з дотриманням усіх заходів безпеки. Під час навчання ліцеїсти забезпечуються безоплатним проживанням, харчуванням, підручниками та військовою формою одягу. Випускники Військово-морського ліцею вступають до вищих військових навчальних закладів та інших закладів вищої освіти сектору оборони України.

Право на вступ до ліцею мають юнаки та дівчата – громадяни України, які у поточному році закінчать 9 класів закладу загальної середньої освіти та у рік зарахування до ліцею їм виповниться 15-16 років, придатні за станом здоров’я навчатися в ліцеї.

У зв’язку з наявністю вакансій оголошено також додатковий набір юнаків і дівчат на навчання до 11 класу.

Просимо врахувати зазначену вище інформацію при організації роботи з професійної орієнтації серед випускників закладів освіти.

Детальну інформацію можна отримати на сайтах: http://vml.org.ua/, http://vml.mozello.com/ та сторінці у Facebook https://www.facebook.com/Військовоморський-ліцей, за телефонами, що вказані нижче, або за адресою: 65021, м. Одеса, вул. Фонтанська дорога, 14. тел.: 0487481060, 0958165506, 0979163559.

 

Переглядів: