06 лютого 2024

Днями в Агенції регіонального розвитку Чернігівської області відбулося нагородження переможців, лауреатів та дипломантів першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024».

Надзвичайно радує, що серед освітян нашої громади завжди є учасники і переможці. У першому турі взяли участь 77 вчителів, до фіналу дійшли 19 освітян з 14 громад. Переможці обласного етапу конкурсу будуть представляти Чернігівщину на всеукраїнському рівні. Цьогоріч конкурс проходив в у номінаціях: «Географія», «Образотворче мистецтво», «Українська мова та література» та «Фізика».

 В урочистостях взяв участь начальник Управління освіти і науки ОВА Юрій Музика, перший заступник голови обласної ради Ніна Лемеш, голова обласної організації Профспілки працівників освіти і науки Тетяна Матвеєва та ректор обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д.Ушинського Анатолій Заліський.

Переможцем обласного етапу конкурсу в номінації «Фізика» стала  Наталія Гавриленко, учителька Носівського ліцею № 1 Носівської міської ради.

Лауреатом у номінації «Образотворче мистецтво» — Ірина Лапко, учителька Володьководівицького ліцею Носівської міської ради. Переможці, лауреати та дипломанти, окрім вітань та дипломів,  отримають і грошову винагороду.

Щиро вітаємо переможницю та лауреатку почесного конкурсу! Пишаємось і бажаємо нових відкриттів та досягнень у житті та професії!

Переглядів:43