11 листопада 2023

10 листопада 2023 року на базі Носівської початкової школи відбулося засідання професійної спільноти директорів закладів загальної середньої освіти, на якому  розглядали нові ролі та професійні компетентності сучасного управлінця у контексті професійного стандарту «Керівник (директор) закладу загальної середньої освіти".

Завідувачка методичного кабінету Ольга Мельник ознайомила директорів  з професійним стандартом «Керівник (директор) закладу загальної середньої освіти», а керівник професійної спільноти, директор Носівської початкової школи Світлана Дубовик провела насичену  змістовну практичну частину зустрічі.

Вправа "Парасолька ☂️ настрою" всіх присутніх налаштувала  на позитив. Директори пригадали яскраві моменти свого шкільного життя за допомогою вправи "Коли я був учнем/ученицею", поділилися тогочасними фото з архіву. Визначили напрямки роботи, які можуть бути використані і сьогодні.

А ще розвінчували стереотипи про директорів, моделювали  портрет сучасного керівника школи очима учнів, батьків, педагогів, засновника, аналізували життєві педагогічні ситуації з медіапростору, прокачали інклюзивні компетентності.

Рефлексували за допомогою вправи "Багаж вражень".

Учасники засідання відзначили, що спілкування у професійній спільноті було надзвичайно приємним і корисним. Маємо надію, що набуті знання та навички стануть у нагоді та будуть використані в управлінській діяльності.

Переглядів:85