З новими силами та ідеями в 2023/2024 навчальний рік

28 серпня 2023

За кілька днів – Першовересень. День, коли у кожного пробуджуються особливі почуття. Бо ми всі родом зі школи...

Традиційно, напередодні Дня знань, освітяни зібралися на серпневу Не(Конференцію), яка відбулася на базі Носівського ліцею №5.

З вітальним словом до колег звернулася начальник Відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту Наталія Тонконог. Оглядово зупинившись на основних акцентах роботи та досягненнях кожного закладу освіти, Наталія Василівна подякувала всім працівникам галузі за плідну роботу та високий професіоналізм. Вони з честю тримають стрій, продовжуючи навчати та виховувати справжніх патріотів, не втомлюються підтримувати воїнів (у кожному закладі плетуть маскувальні сітки, виготовляють окопні свічки, організовують ярмарки-збори коштів для ЗСУ), щоразу утверджуючи думку - "У єдності наша сила, разом до Перемоги!"

Частиною неформальної зустрічі педагогів громади стала неймовірна шестиметрова арт-локація, до створення якої долучилися педагоги та учні. Як результат творчості - виплеск на полотні єдиної мрії - МИР і ПЕРЕМОГА в Україні!

Емоційно і драйвово проходив педагогічний Quiz, де педагоги змагалися командами. Звісно, були переможці, але переможених точно не було. Всі отримали неймовірно позитивний заряд і бойовий настрій перед стартом нового навчального року.

Креатив, позитив, щирі емоції і абсолютна впевненість у Перемозі - результат педагогічної зустрічі 2023 року!

Фото ДНЯ.

 

Переглядів:59