Носівка приймає обласний етап легкоатлетичних змагань

17 травня 2023

Сьогодні в місті Носівка на оновленому стадіоні «Олімпія» Комунального позашкільного закладу "Дитячо-юнацька спортивна школа" Носівської міської ради Чернігівської області пройшли змагання відкритого чемпіонату Чернігівської області з легкоатлетичних  метань серед юнаків і юніорів.

У змаганнях взяли участь представники десяти громад (Носівська, Менська, Прилуцька, Козелецька, Бахмацька, Батуринська, Коропська, Корюківська, Ніжинська, Чернігівська) загальною кількістю понад 80 учасників.

Урочисте відкриття відкритого чемпіонату Чернігівської області з легкоатлетичних  метань серед юнаків і юніорів приймали: директор Департаменту сім`ї, молоді та спорту облдержадміністрації Андрій Шемець., начальник Відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Носівської міської ради Наталія Тонконог,  провідний спціаліст відділу спортивної та фізкультурно-масової роботи Управління з питань фізичної культури та спорту Департаменту сім'ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА Сергій Анісовець, директор КПНЗ "ДЮСШ" Микола Тертишник, та старший тренер Чернігівської області з метань - Олександр Середа (головний суддя змагань).

Відкриття змагань розпочалися з подяки нашим захисникам, завдяки яким маємо можливість організовувати такі заходи. Також згадали хвилиною мовчання всіх полеглих за Україну воїнів...

З вітальним словом до учасників та тренерів змагань звернулася Наталія Тонконог, начальник Відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту міської ради, побажавши спортсменам отримати справжню спортивну насолоду від змагань та "кайфонути" від отриманих емоцій.

Андрій Шемець, у своєму виступі, подякував представників місцевої влади за небайдужість до питань розвитку в громаді фізичної культури і спорту, ініціативу, активність і наполегливість в питаннях зміцнення матеріально-спортивної бази та створення умов для змістовного дозвілля місцевих мешканців і особливо молоді.

Спортсмени змагалися в легкоатлетичних змаганнях серед дорослих, юнаків та дівчат 2006-2007 р.н. та 2008-2009 р.н.

Змагання складались з легкоатлетичних метань: списа, диска та ядра.

Всі учасники – переможці та найсильніші спортсмени своїх громад.
Призери отримали нагороди, учасники – спортивний досвід, а всі разом - неймовірний заряд енергії та позитиву.

Проведення цікавих спортивних заходів у Носівській ТГ поступово стає гарною традицією... Чекаємо на нові зустрічі!!!

Яскраві моменти у фотогалереї 

Переглядів:74