Вітаємо срібних призерів обласного етапу ІІІ дивізіону!!!

25 жовтня 2023

В рамках реалізації Плану проведення спортивних та спортивно-масових заходів серед учнів та студентів на 2023-2024 навчальний рік «Пліч-о-пліч» за підтримки Президента України 25 жовтня 2023 року на базі Чернігівської обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школі провели обласний етап Всеукраїнського заходу серед школярів «Cool Games» ІІІ дивізіон у віковій групі 2006-2009р.-н.

Участь у змаганнях  прийняло понад 60 школярів з шести територіальних громад. Носівську ТГ представила команда Носівського ліцею №5 на чолі з вчителем фізичної культури Олександром Чорнозубом. Змагання проходило в три етапи: груповий, гранд-фінал і фінал. 

Змагання проходили з високою відданістю учасників, спортивна боротьба в кожній естафеті. Всі команди показали гідні результати, в деяких естафетах для виявлення переможця суддям приходилося фіксувати фото-фініш. 

Команди сильні і підготовлені, але переможець завжди один.

На протязі всіх естафет вирішувалось, ну хто ж най швидший, най прудкіший? І ось фінал, дві команди розпочинають боротьбу за І місце і змогу представляти Чернігівську область на Всеукраїнських (фінальних) змаганнях. 

Боротьба була запекла. В першій естафеті здобуває перемогу команда під №1, друга естафета і перемога команди під №2, і ось фінальна (переможна) естафета в якій лише лічені секунди вирішили переможця. Команда Носівського ліцею виборола почесне ІІ місце.

Команда-призер "Крутих ігор" була нагороджена кубком, медалями та грамотами.

Пишаємося здобутками нашої команди. Ви ЧЕМПІОНИ!!!

 

Переглядів:104