Шановні працівники позашкільної освіти!!!

23 вересня 2022

Шановні працівники закладів позашкільної освіти!

Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем працівників позашкільної освіти! Адже відомо, що позашкільна освіта – важлива ланка неперервної освіти, яка допомагає дітям та учнівській молоді виявити власні здібності, творчо їх розвивати.

Саме до вас поспішають дітлахи не тому, що треба, а тому, що цікаво, захопливо, емоційно й корисно, і тому, що ваша педагогічна майстерність та відданість своїй справі перетворюють кожен день вихованців у день позитиву та пізнання нового. Вам є чим пишатися: кожен з вас особистість творча, справжній професіонал, майстер своєї справи. Про це свідчать ваші власні перемоги на конкурсах і здобутки ваших вихованців.

Дорогі позашкільники, бажаємо вам міцного здоров’я, злагоди й любові, терпіння і мудрості, щоб ніколи не згасало світло вашої душі, тепло вашого серця до улюбленої професії. Нехай життя буде наповнене любов’ю вихованців та повагою їхніх батьків, підтримкою колег, теплотою рідних і близьких. Миру, здоров'я, благополуччя, творчих ідей у вашій благородній справі!

З повагою

Відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту Носівської міської ради

 

         

 

Переглядів:109