Форум партнерської взаємодії у період воєнного стану

01 листопада 2022

У рамках співпраці ГО «Українська агенція інноваційного розвитку» та Центру освітніх реформ «Наші діти» у мальовничому куточку Закарпаття проходив триденний форум, який зібрав очільників громад, заступників міських голів, керівників освітянських відділів з Харківської, Закарпатської, Волинської, Житомирської, Кіровоградської, Львівської, Вінницької, Івано-Франківської, Сумської, Луганської, Черкаської та Чернігівської областей.

Чернігівщину на форумі представляла Наталія Тонконог, начальник Відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Носівської міської ради.

Програма форуму була надзвичайно насиченою, а головне така зустріч стала надзвичайно корисною для її учасників у формуванні партнерської взаємодії в подоланні викликів в гуманітарній сфері,перспектив всебічної європейської інтеграції. Крім того, цей захід сприяв формуванню традицій ефективної співпраці, обміну досвідом, технологіями та кращими практиками у вирішенні гуманітарних питань на рівні місцевого самоврядування у період воєнного стану.

 

Переглядів:94