Звання "Лідер року" з учнівського самоврядування

08 травня 2023

 У жовтні 2022 року – квітні 2023 року комунальний позашкільний навчальний заклад Чернігівський обласний Палац дітей та юнацтва провів обласний конкурс на кращого лідера учнівського самоврядування «Лідер року», метою якого було виявлення та розвиток лідерського, організаторського потенціалу підлітків, сприяння розвитку молодіжного лідерського руху в області, поширення кращого досвіду роботи лідерів учнівського самоврядування. На розгляд журі було подано 42 відеороботи із закладів загальної середньої та позашкільної освіти. Від закладів освіти Носівської територіальної громади участь в конкурсі брали Володьководівицький ліцей та Носівський ліцей № 5.

    Найвищу нагороду – диплом І ступеня – отримала Ангеліна Медвідь, учениця Володьководівицького ліцею (керівники Валентина Симоненко та Світлана Гусєва).

   Пишаємося "Нашим Лідером" та вітаємо Ангеліну з перемогою в конкурсі!

Розділяємо радість перемоги разом з наставниками Ангеліни. А переможниці бажаємо бути завжди лідером, досягати максимальних висот, розвиватися і не зупинятися на досягнутому! 

З відеороботами переможниці обласного конкурсу на кращого лідера учнівського самоврядування «Лідер року» можна ознайомитися у соціальних мережах за покликаннями:

«Чому Я?» https://youtu.be/YnHyhBLnneo

«Ми – майбутнє України!» https://youtu.be/5s8hDXP6Ess

«Процвітання нашого краю – в руках громади!» https://youtu.be/SHlUsk6LgaY

Переглядів:403