Вітаємо нових переможців!!!

05 травня 2023

      Відповідно до наказів Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації від 31 жовтня 2022 року № 157 та від 18 січня 2023 року № 06, комунальний позашкільний навчальний заклад Чернігівський обласний Палац для дітей та юнацтва провів щорічний обласний заочний фестиваль-конкурс обдарованої молоді «Поліський зорепад», метою якого є виховання у дітей почуття патріотизму, національної гідності, любові до рідного краю. А Чернігівський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді – обласну виставку-конкурс дитячої та юнацької творчості «Зоряні шляхи Чернігівщини», щоб розвивати в підростаючого покоління інтерес до знань, науки і техніки.

    В обох конкурсах брали участь і вихованці Носівського комунального закладу «Центр дитячої та юнацької творчості», виборовши диплом І ступеня за роботу «Моя Україна! Люблю її» та диплом ІІІ ступеня за роботу «Що для мене Україна» (наказ Управління освіти і науки від 26 квітня 2023 року № 95 «Про підсумки обласного заочного фестивалю-конкурсу обдарованої молоді «Поліський зорепад»»), дипломи  І та ІІІ ступенів у виставці-конкурсі «Зоряні шляхи Чернігівщини» (наказ Управління освіти і науки від 26 квітня 2023 року № 94).

    Бажаємо переможцям (Євгенії Бречко, Таїсії Татлалаєвській і Дарії Дикій) та їхнім керівникам (Галині Ременюк, Ірині Багіній, Анні Талалаєвській, Тетяні Ляшенко) подальших успіхів та перемог!

Бречко Євгенія-І м. кер. Талалаєвська А.І..jpg

Переглядів:131