Обласна Гімназіада з легкої атлетики в м. Носівка

24 квітня 2023

22 квітня на стадіоні КПНЗ "ДЮСШ" Носівської міської ради відбулися змагання обласного етапу V літньої Гімназіади України з легкої атлетики.
Понад 250 найкращих спортсменів з 12 територіальних горомад змагалися за призові місця та право представляти Чернігівську область на Всеукраїнському фіналі V літньої Гімназіади України з легкої атлетики, який буде проходити у м. Львів з 22-25 травня 2023 року.

Змагання проходили під патронатом обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України. До участі у змаганнях допускались команди 2008-2010 р.н.

Гімназіада стартувала урочистим відкриттям, хвилиною мовчання за загиблими героями та словами подяки воїнам, завдяки яким мали можливість органіізувати таий захід. Звісно, були і почесні гості.

Відкрила захід перший заступник міського голови Наталія Рубель. Слово до учасників мав і начальник КФВС МОН України Денис Закружний. Участь у відкритті також брали начальник Відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Носівської міської ради Наталія Тонконог, депутат обласної ради Сергій Баришовець, головний суддя Віктор Рябов.

Право підняти Державний Прапор України надалося:
Дворазовому Чемпіону України, Дворазовому переможцю кубку України зі штовхання ядра - Лавському Андрію;
Триразовій Чемпіонці України, Дворазовій перможниці кубка України зі штовхання ядра - Шепель Ангеліні.

На параді-відкритті відзначили Грамотою Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України директора Комунального позашкільного навчального закладу "Дитячо-юнацька спортивна школа" Носівської міської ради Тертишника Миколу Івановича, за вагомий внесок у розвиток фізичного виховання і спорту серед учнівської молоді.

Програма заходу була різнопланова і дуже насичена, адже спортсмени змагалися за кращі результати у категоріях: біг на 10 0м, 110 м,200 м, 400 м, 800 м,1500 м, естафета 100 м, 200 м, 300 м, 400 м, стрибок у довжину, потрійний стрибок, штовхання ядра, метання спису, метання диска.

Ці змагання стали, без перебільшення, ковтком свіжого повітря для юних легкоатлетів та їхніх тренерів. На кожному секторі панувала атмосфера доброзичливості, поваги та спортивного суперництва. Такі заходи відкривають для фахівців справжні спортивні перлини, які згодом стануть гордістю не лише тренера, закладу, громади, а й усієї України.

Піднесеному настрою сприяла по-справжньому тепла, сонячна, весняна погода і… відсутність сирени. Не дивлячись на хвилювання всіх учасників спортивного заходу, все пройшло на високому рівні і стало справжнім святом спорту, грації, краси, результатом неймовірної праці юних спортсменів та їхніх тренерів.

Вітаємо команди-призури: Прилуцької, Ніжинської та Козелецької териториіальних громад.

Звичайно, у спорті завжди є переможці, проте ніколи не буває переможених, адже кожне наступне змагання – це старт, який наближає до омріяної перемоги!

Возможно, это изображение 6 человек Возможно, это изображение 7 человекВозможно, это изображение 7 человек и легкая атлетикаВозможно, это изображение 5 человекНет описания фото.Возможно, это изображение 8 человекВозможно, это изображение 6 человек, легкая атлетика и траваВозможно, это изображение 13 человекВозможно, это изображение 12 человек и легкая атлетикаВозможно, это изображение 6 человек и легкая атлетикаВозможно, это изображение 15 человекВозможно, это изображение 6 человек, люди играют в футбол и легкая атлетикаВозможно, это изображение 6 человекВозможно, это изображение 3 человека, легкая атлетика, люди играют в футбол, люди играют в гольф и люди играют в теннисВозможно, это изображение 3 человека и легкая атлетикаВозможно, это изображение 6 человекВозможно, это изображение 13 человекВозможно, это изображение 14 человек и легкая атлетикаВозможно, это изображение 10 человекВозможно, это изображение 11 человекВозможно, это изображение 15 человекВозможно, это изображение 14 человек

Більше фотоматеріалів на сторінці Життя громади - інформаційний бюлетень Носівської міської ради

Переглядів:345