Змагання вихідного дня

20 лютого 2023

         18 лютого 2023 року в м. Чернігові відбувся Відкритий чемпіонат ДЮСШ «Авангард» з вільної боротьби серед юнаків 2008-2009 р.р. та 2012-2014 р.р. В чемпіонаті брали участь 60 спортсменів з багатьох областей Чернігівської обл. Вихованці тренера-викладача з відділення вільна боротьба - Литвиненка Романа КПНЗ «ДЮСШ» Носівської міської ради також взяли участь у змаганнях. Перші місця вибороли вихованці: Сировець Данило 2008 р.н. (вага 57 кг) та Сировець Віталій 2011 р.н. (вага 38 кг).

           19 лютого в приміщенні КПНЗ «ДЮСШ» Носівської міської ради відбулися змагання з відділення футболу відкритого турніру КПНЗ «ДЮСШ» Носівської міської ради з фут-залу, присвяченого пам’яті Шиши Юрія, тренера-викладача ДЮСШ м. Носівка, серед команд 2010-2011 р.н.

        В змаганнях брали участь вихованці спортивних шкіл ДЮСШ з м. Бобровиця, м. Ічня  та с. Козелець.

І місце вибороли вихованці з м. Бобровиця,

ІІ місце вибороли наші вихованці тренера-викладача Осадчого О.І.,

ІІІ місце вихованці з с. Козелець,

ІV місце вихованці з м. Ічня.

За перше місце переможці були нагороджені кубком, медалями та грамотами. За друге, третє місця медалями і грамотами. Кращий гравець кожної команди був нагороджений статуеткою. Призи та грамоти були надані Носівським районним спортивно-технічним клубом товариства сприяння оборони України.

Вітаємо з отриманими перемогами!!! 

Переглядів:110