Проблеми - проблеми! Люди - ніколи не є проблемою!

16 лютого 2023

На зображенні може бути: 8 людей та у приміщенні

15 лютого 2023 року за участю керівників закладів освіти та працівників Відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту Носівської міської ради відбувся тренінг на тему: "Ефективна комунікація в конфлікті. Навички відновлювальної комунікації" та "Посилення спроможності громад щодо вирішення конфліктів мирним шляхом".

Спікером тренінгу стала Лариса Рень, завідувачка кафедри соціальної роботи та освітніх і педагогічних наук Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка, кандидатка педагогічних наук, доцентка, тренерка національної тренерської мережі "Ла-Страда - Україна".

Завдання тренінгу:

•підвищення рівня базових знань у сфері конфліктології, а також обізнаності щодо цінностей відновного підходу, відновлювальної комунікації, зокрема для вирішення конфліктів мирним шляхом;
•формування комунікативних навичок та базових навичок посередництва у вирішенні конфліктів в громаді мирним шляхом;
•опрацювання технік ефективної комунікації, формування практичних навичок відновлювальної комунікації як інструменту розвитку соціальної згуртованості, поваги до багатоманіття та посилення ролі жінок і дівчат у вирішенні конфліктів та підтримці миру.

Учасники тренінгу відкрили для себе багато нового, пізнавального у розкритті даних тем, у пошуку комунікативних рішень в конфліктних ситуаціях та в прийнятті правильних рішень у різних питаннях.

Було цікаво, доступно, сучасно і, однозначно, з позитивом.

Переглядів:120