Територіальний етап "Cool Games" в ІІ та ІІІ віковому дивізіоні

22 квітня 2024

22 квітня на базі КПНЗ "ДЮСШ" відбувчся територіальний етап Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу "Cool Games". Захід об'єднав учнів ІІ та ІІІ дивізіонів та став справжньою святковою подією для всієї шкільної спільноти, де молодь мала можливість виявити свої спортивні та командні здібності.

За право кращих змагальсь 6 команд ІІ вікового дивізіону:

Носівський ліцей №1, Носівська гімназія №3, Носівський ліцей №5, Володьководівицький ліцей, Досліднянська гімназія, Сулацька гімназія.

У ІІІ віковому дивізіоні змагались 3 команди Носівської громади:

Носівський ліцей №1, Носівський ліцей №5 та Володьководівицький ліцей.

Ця подія стала чудовим зразком співпраці, підтримки та спільної роботи шкільної команди, вчителів та учнів. Кожен учасник заходу отримав не лише спортивні враження, а й цінні навички співпраці, толерантності та дружби. У ІІ віковому дивізіоні команди розмістились наступним чином:

І місце - Носівський ліцей №5;

ІІ місце - Досліднянська гімназія;

ІІІ місце - Носівський ліцей №1.

У ІІІ віковому дивізіоні призерами стали:

І місце - Носівський ліцей №5;

ІІ місце - Носівський ліцей №1;

ІІІ місце - Володьководівицький ліцей.

    Територіальний етап "Cool Games" став важливою подією в календарі шкільних заходів, яка сприяла підтримці здорового способу життя серед учнів та популяризації фізичної активності серед здобувачів освіти. Ця подія надихає на подальші досягнення та спільну роботу у сфері спорту та фізкультури в шкільній громаді.

 
Переглядів:6